Forum o tematyce religijnej, powołaniowej, młodzieżowej.
Hey jestem Sylwia, ale mówią na mnie Salli. Jestem z Łomży (woj. podlaskie), ok 40 min mam do Białegostoku:). Uwielbiam śpiewać i gram na gitarze. Najlepiej mi wychodzą piosenki religijne w śpiewaniu i graniu, tak mówią moi przyjaciele- a ja myśle ze jeśli robi sie dla Naszego Pana to wszystko kazdemu wychodzi lepiej, bo to idzie prosto z naszego serca (chociaz tak powinno byc). Nie wiem co mam jeszcze napisać, pierwszy raz zapisałam sie na forum. Ale mam nadzieje ze bede sie rozwijac w kazdym dniu z wami dzięki Duchowi Świetemu. A chciałabym uprzedzic ze mam dyslekcjie i czasem popełnie troche błedów, więc z góry przepraszam.
Moderator
jej ale fajnie ze tu jesteście:)
buziak dla was:*
Moderator
hehe a mi potrzebna jest muzyczna na rekolekcja w czerwcu Ktoś może ma chęć?
Hehe:D ja się nią bez wątpienia w życiu kieruje:D Bo ostatecznie powinnam coś zrobić dla muzyki i nie spiewać, a dalej to robię No chyba, że ktoś już ma dość mojego fałszowania:D
Moderator
oKasia napisał:
Bo ostatecznie powinnam coś zrobić dla muzyki i nie spiewać, a dalej to robię
No chyba, że ktoś już ma dość mojego fałszowania:D
oKasia masz świetne poczucie humory bo w końcu "śpiewać każdy może
"
Zasadniczo radosny ze mnie czlowiek:) gdzie nawet na Pasji płacz mi nie wychodzi, tylko bardziej śmiech;)
Choć ostatnio wczuwam się i faktycznie płacze, krzycze, wrzszcze itd... Efekty wiadome... utrata głosu:D